• Tuin-en-Buiten.nl
  • E-mail: info@tuin-en-buiten.nl
  • Alles om het buitenleven mooier te maken. Zoek door 100.000 tuinartikelen!
  • Contact

 

Wilma Moestuinvoeding-2 250ml

Wilma Moestuinvoeding-2 250ml

€ 11.95

KweektipWekelijks uw planten voorzien van Moestuin Voeding is aan te raden om uw planten in optimale conditie te houden.Dosering1 tot 2 keer per week 2 tot 4 ml Moestuin Voedin...

  • Gratis bij u thuis vanaf € 20,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Grootste marketplace = grootste voordeel
  • Garantie is gewoon goed geregeld
  • Voor 23.00 besteld, morgen in huis

Kweektip
Wekelijks uw planten voorzien van Moestuin Voeding is aan te raden om uw planten in optimale conditie te houden.

Dosering
1 tot 2 keer per week 2 tot 4 ml Moestuin Voeding toevoegen aan 1 liter kraanwater (1 dop = ± 9ml)

Kwaliteit gewaarborgd
De stimulatoren en vloeibare voedingen van WilmaÂ’s lawn & garden zijn onder de draaidop geseald en lichtdicht verpakt, hierdoor blijft de kwaliteit voor langere tijd gewaarborgd.

Gebruiksaanwijzing
Alvorens te gebruiken, het etiket lezen. Bewaren bij kamertemperatuur en donker bewaren. Goed schudden voor gebruik. Na openen beperkt houdbaar.

Waarschuwing
Buiten bereik van kinderen houden. Niet om in te nemen

KALIUM
De Wilma Moestuinvoeding-2 bevat naar verhouding een grotere hoeveelheid kalium. De hoeveelheid kalium in deze voeding draagt bij aan de snelle vorming van bloemen en fruit. Om een snelle groeispurt mogelijk te maken is het van groot belang dat de planten voedingsstoffen snel kunnen opnemen. Kalium is van essentieel belang voor het transporteren van voedingsstoffen in de plant. Daarnaast zorgt de hoeveelheid aan kalium voor het aanmaken van celwanden, wat wederom bijdraagt aan de vorming van bloemen en fruit.

WATER OP KAMERTEMPERATUUR
Tuinders die de planten met de gieter water geven doen er verstandig aan het koude leidingwater eerst te verwarmen (door het bijvoorbeeld te mengen met warm water) voordat we beginnen te gieten. Wanneer namelijk alleen het koude leidingwater uit de kraan wordt gebruikt, krijgt de plant keer op keer een flinke opdonder te verwerken. Koud voedingswater heeft namelijk een vertragend effect op de plant, waardoor zij zich minder goed zal ontwikkelen. Bovendien zorgen de grote temperatuurverschillen vaak voor (onnodige) stress. De ideale watertemperatuur ligt zo rond de 21 °C.

Moestuin voeding -2 is Control Union gecertificeerd. Dit betekent dat deze voeding geschikt is voor

Bekijk alles van Wilma's Lawn & Garden