• Tuin-en-Buiten.nl
  • E-mail: info@tuin-en-buiten.nl
  • Alles om het buitenleven mooier te maken. Zoek door 100.000 tuinartikelen!
  • Contact

 

TROTEC Infrarood warmtestraler IR 2050

TROTEC Infrarood warmtestraler IR 2050

€ 99.95

TROTEC Infrarood warmtestraler IR 2050 - ZilverkleurigWeldadige warmte zonder lichtirritatieOnoverdekt buiten, zowel priv├ę als in de professionele werkplaats of in de ho...

  • Gratis bij u thuis vanaf € 20,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Grootste marketplace = grootste voordeel
  • Garantie is gewoon goed geregeld
  • Voor 23.00 besteld, morgen in huis

TROTEC Infrarood warmtestraler IR 2050 - Zilverkleurig

Weldadige warmte zonder lichtirritatie

Onoverdekt buiten, zowel priv├ę als in de professionele werkplaats of in de horeca - de IR 2050 zorgt overal voor weldadige warmte: zonder voorverwarmen wordt een gelijkmatige en doelgerichte warmteverdeling gegenereerd die zowel schoon, condensvrij als geurloos is. Omdat het apparaat helemaal zonder ventilator werkt, levert het bovendien stille warmte en er dwarrelt geen stof op hetgeen voor mensen met een allergie ideaal is.

Deze energiezuinige warmtestraler produceert directe warmte volgens het natuurlijke principe van de zon. Ook haar warmtestralen verwarmen niet de lucht maar de personen en objecten. Deze slaan de warmte-energie op en geven deze als secundaire straling weer af.

Het apparaat overtuigt met een verwarmingsvermogen van 2.000 watt, ook eenvoudig te bedienen met de IR-afstandsbediening - in 3 warmtestanden (750, 1.500 en 2.000 watt), waarmee het een grote warmteradius heeft. Dankzij de tot 90┬░ verstelbare kantelhoek is hij inzetbaar als doelgerichte warmtebron.

Professionele uitrusting - geen storend licht en te allen tijde weersbestendig

Weldadige warmte bij duidelijk aangenamer licht: dit belooft de warmtestraler IR 2050 dankzij de innovatieve Low Glare korte-golf infrarood buis die het als storend waargenomen felrode licht tot 80% reduceert - bij een gelijkblijvende warmte-intensiteit van 100 %. Bovendien: de sterk verminderde lichtemissie beïnvloedt het reeds bestaande verlichtingsconcept slechts minimaal. Met een gemiddelde levensduur van tot 5.000 uur geniet u met de IR 2050 gedurende vele seizoenen van weldadige warmte.

De warmtestraler heeft een slank, elegant design en een stevige weersbestendige bezuizing met beschermklasse IP65 - waardoor er bij de IR 2050 geen water, vocht of stof kan binnendringen. Hierdoor zijn de IR-stralers perfect als verwarming op onov

Bekijk alles van Trotec