• Tuin-en-Buiten.nl
  • E-mail: info@tuin-en-buiten.nl
  • Alles om het buitenleven mooier te maken. Zoek door 100.000 tuinartikelen!
  • Contact

 

Rekbare tuinslang met douche 10m - 30m flexibele waterslang

Rekbare tuinslang met douche 10m - 30m flexibele waterslang

€ 49.99

Uitbreidbare tuinslang met douche 10m - 30m flexibele waterslang Flexibele tuinslang 3-voudige lengte 10m - 30m Tuinslang 3-voudige lengte 10m - 30m De flexibele zwarte slang eyepoweris ui...

  • Gratis bij u thuis vanaf € 20,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Grootste marketplace = grootste voordeel
  • Garantie is gewoon goed geregeld
  • Voor 23.00 besteld, morgen in huis

Uitbreidbare tuinslang met douche 10m - 30m flexibele waterslang Flexibele tuinslang 3-voudige lengte 10m - 30m Tuinslang 3-voudige lengte 10m - 30m
De flexibele zwarte slang eyepoweris uitermate geschikt voor het besproeien, reinigen en reinigen van tuin, terras, huis, auto, etc.....
Onder waterdruk zet de flexibele waterslang driemaal uit van ca. 10 m tot ca. 30 m en krimpt bij het leegmaken weer terug naar de oorspronkelijke grootte.

De rekbare tuinslang wordt vooral gekenmerkt door zijn robuuste materiaalsamenstelling, die voorkomt dat de tuinslang kan verdraaien of knikken. De slang wordt dus niet verder belast en de levensduur van de slang wordt vele malen verlengd. De slangaansluitingen zijn gemaakt van massief messing en zijn voorzien van een snelspanner, wat het aansluiten van het irrigatiesysteem aanzienlijk vereenvoudigt. Messing wordt gekenmerkt door zijn hoge corrosiebestendigheid en duurzaamheid.

De meegeleverde pistoolgreepspray heeft 8 verschillende spuitfuncties: Midden, shit, hoek, vol, soaker, douche, kegel, plat. Duidelijke markeringen zijn aangebracht op het hoofd van de douche en de straalpatronen kunnen moeiteloos worden aangepast.
De met rubber beklede, ergonomisch gevormde handgreep van de handdouche ligt perfect in de hand en vergemakkelijkt de bediening, zelfs bij langdurig gebruik.

De aansluitingen op de slang passen op alle gangbare aansluitingen zoals Gardena of Kärcher.

Producteigenschappen:
- De flexibele waterslang zet onder waterdruk met een factor drie uit van ca. 10m - 30m en krimpt bij het legen weer terug naar de oorspronkelijke grootte.
- Hoogwaardige materialen, massief messing connectoren en polyestergaren
- Leveringsomvang: rekbare tuinslang met messing aansluitstuk, handdouche
- De aansluitingen op de slang passen op alle gangbare aansluitingen zoals Gardena of Kärcher.
- Multifunctionele douche met rubberen handgreep en do

Bekijk alles van eyepower