• Tuin-en-Buiten.nl
  • E-mail: info@tuin-en-buiten.nl
  • Alles om het buitenleven mooier te maken. Zoek door 100.000 tuinartikelen!
  • Contact

 

Prikkeldraad 250 meter groen

Prikkeldraad 250 meter groen

€ 89.95

Prikkeldraad van Hekwerkonline Prikkeldraad wordt ook wel puntdraad genoemd. Prikkeldraad, of puntdraad, kan voor meerdere doeleinden erg handig zijn. Daarom is het ideaal als je standaard een rol...

  • Gratis bij u thuis vanaf € 20,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Grootste marketplace = grootste voordeel
  • Garantie is gewoon goed geregeld
  • Voor 23.00 besteld, morgen in huis

Prikkeldraad van Hekwerkonline

Prikkeldraad wordt ook wel puntdraad genoemd. Prikkeldraad, of puntdraad, kan voor meerdere doeleinden erg handig zijn. Daarom is het ideaal als je standaard een rol prikkeldraad thuis hebt liggen, zodat je altijd wat achter de hand hebt. Prikkeldraad is natuurlijk erg scherp dus je moet wel goed bedenken op welke plek je dit prikkeldraad gaat gebruiken. Is het hard nodig om ongewenste gasten tegen te houden? Dan zou je hiervoor prikkeldraad kunnen gebruiken. Bij Hekwerkonline ben je in ieder geval aan het juiste adres, want wij hebben verschillende soorten prikkeldraad die je kunt gebruiken.

Prikkeldraad in het assortiment

Indringers kun je dus gemakkelijk tegenhouden door middel van het spannen van prikkeldraad boven je hek of schutting. Hierdoor kan niemand zonder kleerscheuren over het hek heen klimmen. Daarnaast wordt prikkeldraad ook vaak gebruikt als erfafscheiding in de wei. Er wordt een ruimte afgebakend voor dieren, waardoor er een mooie afrastering ontstaat in de wei. In ons assortiment vind je verschillende soorten prikkeldraad, waaronder prikkeldraad van 200 meter verzinkt, maar ook prikkeldraad van 250 meter in het groen en het zwart. Bedenk daarom goed wat je met het prikkeldraad gaat doen en welk prikkeldraad het beste daarbij past.

Het gebruik van prikkeldraad

Prikkeldraad staat natuurlijk bekend om de scherpe punten, waardoor je dit niet gemakkelijk kunt ophangen. Het is belangrijk dat je gebruik maakt van goede handschoenen, zodat je jezelf in ieder geval niet kunt bezeren. Het prikkeldraad kun je bevestigen met krammen. Span je dit prikkeldraad door de weide? Dan kun je dit bevestigen aan ronde palen, die je ook vindt in ons assortiment.

Online prikkeldraad bestellen

Heb je prikkeldraad gevonden wat past bij jouw doel? Dan is het handig om dit te bestellen, want het komt sowieso altijd een keer van past. Wacht dus niet langer en plaats een online bestelling, waardoor je in ieder geval

Bekijk alles van Hekwerkonline