• Tuin-en-Buiten.nl
  • E-mail: info@tuin-en-buiten.nl
  • Alles om het buitenleven mooier te maken. Zoek door 100.000 tuinartikelen!
  • Contact

 

OrganiferGazon En Gras Booster Mestkorrels 3in1 (20Kg)

OrganiferGazon En Gras Booster Mestkorrels 3in1 (20Kg)

€ 29.95

Deze geurloze koemestkorrels zijn verrijkt met extra Stikstof en Kalium. (NPK 9-3-6) Daarnaast zijn de korrels voorzien van een mix met kalk, mineralen en spoorelementen. De Ideale booster bemesting v...

  • Gratis bij u thuis vanaf € 20,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Grootste marketplace = grootste voordeel
  • Garantie is gewoon goed geregeld
  • Voor 23.00 besteld, morgen in huis

Deze geurloze koemestkorrels zijn verrijkt met extra Stikstof en Kalium. (NPK 9-3-6) Daarnaast zijn de korrels voorzien van een mix met kalk, mineralen en spoorelementen. De Ideale booster bemesting voor gazons en andere grassen. Tevens zeer geschikt voor graaweide, de korrels zijn 100% vrij van beendermeel, bloedmeel af ander diermeel. Kalk strooit u in het voor- en najaar om de zuurtegraad van de bodem te verbeteren. Bij Organifer Gazon en gras booster 3in1 hebben wij kalk en oergesteentemeel in de mestkorrels toegevoegd. In plaats van apart kalk en voeding te strooien bent u met deze gecombineerde korrel dus in 1 keer klaar. Organifer gazon en gras booster 3in1 bevat een plantversterker mineraal (Si). De toevoeging van deze Organifer plantversterker zorgt voor steviger gras dat beter bestand is tegen droogte en ziektes. Daarnaast zal het gras mooier rechtop staan waardoor het beter te maaien en grazen blijft, ook als het wat langer is.

Organifer Gazon en Gras Booster Mestkorrels 3in1

Door uw gazon of weide te voeden krijgt u een sterk en gezonde grasmat. Organifer Gazon en Gras Booster is zeer geschikt voor elk gazon of weide, het hele jaar door. Met het strooien van Organifer Gazon en Gras Booster 3in 1, bereikt u 3 acties tegelijkertijd:

Direct opneembare en langdurige voeding geven (>120 dagen)
Kalk, mineralen en spoorelementen strooien
Sterker en mooier gras door toevoeging van Organifer plantversterker


Deze geurloze koemestkorrels zijn verrijkt met extra Stikstof en Kalium. (NPK 9-3-6) Daarnaast zijn de korrels voorzien van een mix met kalk, mineralen en spoorelementen. De Ideale booster bemesting voor gazons en andere grassen. Tevens zeer geschikt voor graaweide, de korrels zijn 100% vrij van beendermeel, bloedmeel af ander diermeel.Apart kalk strooien is niet meer nodig.
Kalk strooit u in het voor- en najaar om de zuurtegraad van de bodem te verbeteren. Bij Organifer

Bekijk alles van Organifer