• Tuin-en-Buiten.nl
  • E-mail: info@tuin-en-buiten.nl
  • Alles om het buitenleven mooier te maken. Zoek door 100.000 tuinartikelen!
  • Contact

 

Minigarden« Corner Column starterskit verticale tuin - ZWART (8 opbouw-modules)

Minigarden® Corner Column starterskit verticale tuin - ZWART (8 opbouw-modules)

€ 89.95

Minigarden┬« Corner is een aanvulling op het originele model, de Minigarden┬« Vertical.Minigarden┬« Corner stelt u niet alleen in staat om zijkanten aan te vullen en verbindingen van 90o te cre├źren...

  • Gratis bij u thuis vanaf € 20,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Grootste marketplace = grootste voordeel
  • Garantie is gewoon goed geregeld
  • Voor 23.00 besteld, morgen in huis

Minigarden® Corner is een aanvulling op het originele model, de Minigarden® Vertical.
Minigarden┬« Corner stelt u niet alleen in staat om zijkanten aan te vullen en verbindingen van 90o te cre├źren met de Minigarden┬« Vertical, maar het is ook geschikt voor talrijke toepassingen als een standalone product.
Zoals het originele model, is de Minigarden® Corner een modulair systeem voor de verticale teelt van sierplanten, kruiden of groenten. Het is ook zelfdragend, heeft dezelfde drainage eigenschappen en kan zowel binnen als buiten geïnstalleerd worden, afhankelijk van het type planten dat wordt gebruikt.


Elke module van het systeem van de Minigarden® Corner bestaat uit slechts vier onderdelen die eenvoudig te monteren zijn: een deksel, twee ronde clips, een hoofdmodule met 1 holte en een bodemplaat.
De montage is uiterst eenvoudig en de mogelijkheden zijn onbegrensd. Dankzij het modulaire karakter kunt u modules verticaal en horizontaal eenvoudig met elkaar combineren, waardoor er tal van combinaties mogelijk zijn (90┬░, 180┬░, 270┬░ e 360┬░).
De Minigarden® Corner kan binnenshuis of buitenshuis worden geïnstalleerd, op hoeken, op vensterbanken, op werkbladen en meubilair, hangend aan de muren en op vele andere manieren, afhankelijk van uw creativiteit.

Minigarden® Corner kan ook gebruikt worden in combinatie met Minigarden Verticaal, waardoor het aantal mogelijke ontwerpen groter zal worden.

De combinatiemogelijkheden zijn eindeloos, want naast de modulaire vormen kunt u ook nog vari├źren met verschillende soorten planten en kleuren om unieke effecten te cre├źren. Bovendien kunt u de planten in de reeds ge├»nstalleerde Minigarden┬« Corner zonder problemen gemakkelijk verplaatsen.
De Minigarden® Corner is eveneens gemaakt van polypropyleen-copolymeer met een hoge weerstand. Hij bevat bovendien additieven voor bescherming tegen uv-stralen, waardoor hij bestand is tegen extreme weersomstandigheden (zonnestraling en temperatu

Bekijk alles van Minigarden«