• Tuin-en-Buiten.nl
  • E-mail: info@tuin-en-buiten.nl
  • Alles om het buitenleven mooier te maken. Zoek door 100.000 tuinartikelen!
  • Contact

 

Greenbat Korrels 3 kg 100 % BIO

Greenbat Korrels 3 kg 100 % BIO

€ 45.85

Greenbat is zeer geschikt voor de bemesting van alle planten (sier, bloemen, groenten, fruit), zowel in de grond als in potten, dankzij de progressieve en langdurige werking op de groei van de planten...

  • Gratis bij u thuis vanaf € 20,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Grootste marketplace = grootste voordeel
  • Garantie is gewoon goed geregeld
  • Voor 23.00 besteld, morgen in huis

Greenbat is zeer geschikt voor de bemesting van alle planten (sier, bloemen, groenten, fruit), zowel in de grond als in potten, dankzij de progressieve en langdurige werking op de groei van de planten.

Greenbat Pellet, langzame diffusie.

Greenbat helpt snel om de plantengroei te stimuleren en verbetert de mineralenbalans van de grond. Alle planten kunnen hiervan profiteren. Rijk aan stikstof en fosfor en sporenelementen. Het is de meest effectieve natuurlijke meststof voor snelle actie, met een 'whiplash'-effect.

Je kunt het op al je planten gebruiken aan het einde van de winter of in de lente (voorbereiding van de grond voor het zaaien, plantages ...). U moet Greenbat verspreiden en het vervolgens grondig mengen u graaft of verpot, daarna overvloedig water geven. Greenbat kan ook tijdens het hoogseizoen gebruikt worden.

Vanwege het hoge gehalte aan NPK, organische stof en microbiƫle flora, kan Greenbat worden gebruikt in lage doses voor maximale opbrengst. Greenbat zorgt voor krachtige wortelontwikkeling en snelle groei, bereidt u voor op uitbundige groei en bloei en kweek fruit- en bloeiende planten met uitbundige smaak.

Gebruiksaanwijzing : Greenbat is een universele meststof en kan worden gebruikt als meststof voor de volle grond of in een pot, of als een extra meststof, omdat de verspreiding ervan in de grond snel en eenvoudig is.

Teelt in potten: voeg tussen 100 g en 500 g voor een pot van 6L tot 25L toe, voeg meer toe indien nodig.
Aardappel 200 g / mĀ², wortel 60 g / mĀ²
Bladgroenten: salade, kool, aromatische kruiden 1-2 kg / are.
Fruitboom of boom: perzikbomen, appelbomen, ... 2kg / stuk.

Bekijk alles van Greenbat