• Tuin-en-Buiten.nl
  • E-mail: info@tuin-en-buiten.nl
  • Alles om het buitenleven mooier te maken. Zoek door 100.000 tuinartikelen!
  • Contact

 

Gerber Bijl Bear Grylls compacte survivalbijl

Gerber Bijl Bear Grylls compacte survivalbijl

€ 50.00

Een compacte survivalbijl is zijn gewicht waard in levensreddende warmte en onderdak. Vooral wanneer de bijl minder weegt dan een liter water: nog geen 600 gram. De Bear Grylls Hatchet bijl is ontworp...

  • Gratis bij u thuis vanaf € 20,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Grootste marketplace = grootste voordeel
  • Garantie is gewoon goed geregeld
  • Voor 23.00 besteld, morgen in huis

Een compacte survivalbijl is zijn gewicht waard in levensreddende warmte en onderdak. Vooral wanneer de bijl minder weegt dan een liter water: nog geen 600 gram. De Bear Grylls Hatchet bijl is ontworpen door Gerber. Hoe slechter het weer wordt, hoe blijer je bent met deze robuuste kleine bijl, die aanmaakhoutjes hakt voor een kampvuur en je helpt bij het improviseren van een snelle schuilplaats.

Klein maar krachtig blad
Verkijk je niet op de compacte afmetingen en het slanke profiel van deze bijl. Het meeste gewicht zit in de bijlkop en het is absoluut een stuk gereedschap dat boven zijn gewichtsklasse presteert. Het vlijmscherpe blad van 8,9 cm is ook geschikt voor het weghakken van struiken en het kloven van houtstammen. Met de decennialange ervaring van Gerber op het gebied van het vervaardigen van gereedschap en Bear GryllsÂ’s avontorierskennis klaart deze robuuste RVS met een kop die doorloopt tot het einde van de handgreep zelfs de zwaarste klus.

Antisliphandgreep
De rubberen handgreep vult je hele hand, waardoor een volledige grip ontstaat en de bijl zelfs bij natte weersomstandigheden niet uit je hand kan glijden. Met de vingergroeven vlak onder de bijlkop kun je de bijl nauwkeuriger sturen bij het hakken van aanmaakhout of het verwijderen van boomschors. Er zit ook een handig oog onderaan de handgreep waaraan je een koord kunt bevestigen voor extra veiligheid.

Kop met dubbele functie
De achterkant van de bijlkop bestaat uit een gegroefd slagoppervlak, dat gebruikt kan worden voor alle mogelijke kampwerkzaamheden, van het inslaan van tentstokken en het recht maken van verbogen rugzakframes tot het mals maken van vlees.

Robuust foedraal
Als de bijl niet in gebruik is, dan houd je het blad scherp en veilig opgeborgen in het foedraal. Dit is van militaire kwaliteit, schimmelbestendig en voorzien van lussen voor bevestiging aan je riem of bepakking. Bovendien wordt de bijl geleverd met een pocketgid

Bekijk alles van Gerber